Rapid7

Het Insight Platform

Met het cloud-gebaseerde platform van Rapid7 beschik je over alle fundamentele oplossingen die je helpen om inzicht en controle te hebben over online dreigingen, kwetsbaarheden en risico's die voor jouw organisatie relevant zijn.

Insight Oplossingen

De meest belangrijke onderdelen van het Insight Platform:

InsightVM

InsightVM

Vulnerability Management geeft een actueel inzicht van de kwetsbaarheden van alle "assets" van de organisatie zoals de werkplekken en servers, ip-adressen, websites en applicaties.

Meer informatie
InsightIDR

InsightIDR

Deze cloud-gebaseerde SIEM is in staat om verdachte activiteiten snel te detecteren zodat je in een vroeg stadium of geautomatiseerd de benodigde beveiligingsmaatregelen kunt treffen.

InsightCloudSec

InsightCloudSec

InsightCloudSec bewaakt continu je cloudomgevingen op kwetsbaarheden, verkeerde configuraties, het naleven van je security beleid en het voldoen aan bepaalde compliancy standaarden.

Threat Command

Threat Command

Inzicht in specifieke bedreigingen voor je organisatie, werknemers en data. Door dit te integreren met je Firewall, Endpoint Security en InsightIDR kunnen risico's automatisch worden gemitigeerd.

InsightAppSec

InsightAppSec

Voert automatisch black-box beveiligingstests uit op webapplicaties. Kwetsbaarheden worden in kaart gebracht, geprioriteerd en acties worden voorgesteld om applicatierisico's te verhelpen.

InsightConnect

InsightConnect

Verbindt Rapid7 met je bestaande IT omgeving met meer dan 300 plug-ins. Hierdoor kan er bij efficiënter worden samengewerkt als het gaat om het reageren op incidenten en kwetsbaarheden.

Rapid7 blog posts

Wat is het MITRE ATT&CK Framework?
Lees meer
Hoe u ‘alert fatigue’ kunt bestrijden met cloudgebaseerde SIEM-tools
Lees meer
Log4j Kwetsbaarheid
Lees meer