Diensten

Onze diensten zijn ontwikkeld voor jouw veiligheid.

Ransomware, Cloud Security. Stel je huidige beveiliging op de proef.

Plan een vrijblijvende demonstratie in met een van onze ethical hackers.

Plan een demonstratie

Cybersecurity Coaching

Informatiebeveiliging moet een proces zijn van continual improvement. Gestructureerd veiligheidsrisico’s ontdekken en verbeterpunten doorvoeren is daarbij van groot belang om je kroonjuwelen te beschermen. Wij zijn daarbij graag jouw stok achter de deur, op zowel technisch als organisatorisch vlak, door je te helpen om informatiebeveiliging continu te verbeteren en te integreren in het dagelijks beheer. We ondersteunen je van het creëren van de juiste inzichten tot het implementeren van passende mitigerende stappen.

Lees meer over Cybersecurity Coaching

Training en Consultancy

Digitaal weerbaar zijn: hiervoor zijn steeds meer technische oplossingen nodig. Gelukkig staat de techniek niet stil maar dit vraagt wel om kennis en advies van beveiligingsexperts. Daarom ontwikkelen wij services zodat je volledig controle kunt hebben over je IT Security omgeving.

Lees meer over Training en Consultancy

Managed services

MyDigitals is graag jouw persoonlijke kennispartner die samen met jou de continuïteit van je bedrijfsprocessen beschermt tegen geavanceerde ransomware, virusinfecties of cyberaanvallen. Met de Managed Services van MyDigitals hebben we samen de touwtjes in handen: wij maken cybersecurity begrijpelijk, zodat we gezamenlijk de juiste keuzes kunnen maken om je digitale beveiliging aantoonbaar op orde te krijgen.

Lees meer over Managed services

Security test

Hoe weet je of jouw organisatie voldoende is beschermd tegen hackers, malware en social engineering? Hoe kom je achter blinde vlekken in jouw digitale beveiliging?

Dat kan maar op één manier: door jouw IT-Security op de proef te stellen. Onze ethical hackers brengen de digitale kwetsbaarheden van jouw beveiliging graag voor je in kaart!

Lees meer over Security test

Blog

Cryptshare 7.0.0 update: belangrijke veranderingen en nieuwe functionaliteiten
Lees meer
Cloud Security: de uitdagingen van publieke clouds
Lees meer
AI-assistenten voor cybersecurity: een slim teamlid
Lees meer