Managed services

Met de Managed Services van MyDigitals hebben we samen de touwtjes in handen: wij maken cybersecurity begrijpelijk, zodat we gezamenlijk de juiste keuzes kunnen maken om je digitale beveiliging aantoonbaar op orde te krijgen.

Managed Endpoint Security

Het is essentieel dat je digitale beveiliging meegroeit met de digitale ontwikkelingen van je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan aan data verwerken in de cloud en thuiswerken. Advanced Endpoint Security is onmisbaar en omdat malware steeds beter wordt ontwikkeld voldoet traditionele anti-virussoftware niet meer. Door gebrek aan kennis en tijd is het voor veel bedrijven moeilijk om digitaal weerbaar te zijn tegen hackers, malware en phishing.

Daarom heeft MyDigitals een betaalbare Endpoint Security Service ontwikkeld. In een paar stappen zijn jouw systemen en data beschermd tegen malware en hackers en bepalen we samen wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Want persoonlijke aandacht staat bij ons voorop: wij leveren digitale bescherming met oog voor jouw wensen en behoeften.

Managed Mail Security

MyDigitals biedt tegen een scherp maandtarief geavanceerde en gebruiksvriendelijke e-mailfiltering aan. Met de nieuwste technologieën worden alle inkomende en uitgaande e-mails beschermd tegen spam, malware, ransomware, phishing, social engineering en spoofing. In een paar simpele stappen krijg je:

  • Uitgebreide bescherming tegen spam en phishing, inclusief twee antivirus scan-engines;

  • Naadloze aansluiting op de bescherming vanuit Office 365;

  • Rapportages en inzichten in de e-mailbeveiliging van je omgeving;

  • Maatwerk met aan te passen policies voor specifieke systemen en applicaties.

Managed Security Monitoring

Security Monitoring draait om het detecteren van ongewenste en verdachte activiteiten die niet worden opgemerkt door uw huidige beveiligingsoplossingen. Door snel te detecteren én te reageren kunnen ernstige gevolgen worden voorkomen zoals een datalek of een downtime van bedrijfskritische applicaties.

MyDigitals maakt Security Monitoring toegankelijk door de benodigde hulpmiddelen zoals SIEM en Vulnerability Manager als een service te leveren. Binnen enkele dagen heb je een volledig werkend SOC tot je beschikking waarmee we samen het Monitoring & Incident Management onder controle kunnen houden.

Meer weten?

Joram van Til helpt je graag verder. Je kunt hem bereiken op: joram+website@mydigitals.nl