Security test

Breng je beveiligingslekken in kaart, voordat een hacker het doet!

Dit zijn je keuzes

Om weerbaar te blijven tegen de nieuwste cyberaanvallen, is het goed om je beveiliging regelmatig op de proef te stellen. Met onze security test breng je de zwakke plekken aan het licht en krijg je duidelijk advies over hoe je dit kunt verbeteren.

Vulnerability scan

Onze vulnerability scan identificeert je kwetsbaarheden en advies over hoe je de belangrijkste risico's direct kunt oplossen. Je ontvangt een helder rapport inclusief een briefing voor je team.

lees meer

Pentest

Met een pentest heb je een compleet risicobeeld van je volledige omgeving, inclusief uitgebreide briefing en rapportage voor management en/of bestuur.

lees meer

Vulnerability Scan

Hackers zijn constant op zoek naar zwakke plekken op het internet. Om te voorkomen dat jouw organisatie hier het slachtoffer van wordt, kan je met een vulnerability scan als eerste deze zwakke plekken ontdekken.

Een vulnerability scan is een momentopname van alle kwetsbaarheden in jouw IT-omgeving. Deze basisscan is er op gericht om de belangrijkste risico's boven water te krijgen, met duidelijk advies over hoe je deze zo snel mogelijk kunt oplossen. Heb je nog nooit een securitytest laten uitvoeren? Dan is de vulnerability scan een laagdrempelige en betaalbare stap voor jou om mee te beginnen.

Na afloop ontvang je een rapportage, die tijdens een persoonlijke briefing worden toegelicht.

Tip: zorg dat er bij de briefing ook managers en/of bestuurders aanwezig zijn. Door meerdere mensen bij deze rapportage te betrekken, creëer je draagvlak voor de besluitvorming over jouw IT-security strategie.

Aanvraag vulnerabilityscan

Pentest

Met onze security test doen we net als hackers: we stellen zowel de techniek als de mensen in jou organisatie op de proef, om te zien waar de zwakke plekken zitten.

Eerst bepalen we samen de focus van het onderzoek. Vind je het lastig om een onderzoeksvraag te formuleren? Geen probleem, we gaan je helpen om deze vraag, of vragen, helder te krijgen.

Vervolgens gaan onze ethische hackers aan de slag om de kwetsbaarheden te vinden die voor jouw sector en jouw organisatie het meest kritisch zijn.

In onze rapportage staat duidelijk omschreven wat je kunt doen om je beveiliging te verbeteren.

Boek een pentest

Pentest in 5 stappen

1. Scope

1. Scope

Tijdens het intakegesprek inventariseren we je eisen en wensen voor het onderzoek en assisteren we bij het opstellen van een heldere onderzoeksvraag.

2. Voorbereiding

2. Voorbereiding

We regelen de vrijwaring en coördineren planning, tijdsduur en budget. Na het documenteren van de debrief houden we regelmatig contact over de voortgang.

3. Pentesten

3. Pentesten

Onze ethical hackers komen in actie. Net als een cybercrimineel gaan we op zoek naar waardevolle informatie over je organisatie, systemen en applicaties.

4. Onderzoeken

4. Onderzoeken

Alles wat we vinden, analyseren en classificeren we. Alle data leggen we langs de lat van jouw specifieke uitdagingen en assets. Dit is het data detective-werk.

5. Debriefen

5. Debriefen

De bevindingen worden uiteengezet in een geschreven rapport, in Nederlands of Engels. Het rapport zal een samenvatting bevatten geschreven voor management.

Aanvraag pentest