Security test

Breng jouw beveiligingslekken in kaart, voordat de hacker het doet!

Kan een hacker jouw organisatie binnendringen? Vraag het hem zelf!

Onze ethical hackers vertellen je graag meer over de status van jouw beveiliging.

Vraag security test aan

Stel jouw IT-Security op de proef

Je kunt op verschillende manieren laten onderzoeken of je organisatie kwetsbaar is voor een digitale inbraak door cybercriminelen. Het is belangrijk te weten dat digitale beveiliging net zo sterk is als je zwakste (beveiligings)schakel. Daarom stellen wij, net als een hacker, de gehele securityketen op de proef en testen mens, proces en techniek.

Een security test levert het beste resultaat op als we eerst samen een onderzoeksvraag vaststellen. Wil je weten of je website kan worden gehackt of erachter komen of medewerkers ongeautoriseerd toegang kunnen krijgen tot bedrijfsgevoelige informatie? Wij denken graag met je mee!

Website Security Test

Tegenwoordig is je website meer dan alleen een visitekaartje. In veel gevallen zijn hier diensten aan gekoppeld, waardoor jouw website ineens een interessante voordeur wordt voor hackers om toegang te krijgen tot belangrijke databases.

Om dataverlies en imagoschade te voorkomen, raden we je aan om je website periodiek te laten controleren op kwetsbaarheden.

Vulnerability Scan

Een belangrijk startpunt van IT-Security is het inzichtelijk maken van je digitale eigendommen, inclusief de kwetsbaarheden en risico’s daarvan. De Vulnerability Scan is een laagdrempelige manier om snel inzicht te krijgen in onbekende kwetsbaarheden en de bijbehorende risico’s van al jouw zakelijke systemen.

De resultaten van deze scan worden persoonlijk gepresenteerd en vormen een bruikbare basis om gerichte beveiligingsmaatregelen te treffen.

Pentest

Met een pentest achterhalen we op een zeer effectieve manier hoe het met de veiligheid van je IT-systemen is gesteld. Onze ethical hackers breken op realistische wijze in op je systemen en lichten persoonlijk toe waar beveiligingslekken zitten. De resultaten ontvang je in een rapport, inclusief managementsamenvatting en technische toelichting. Vervolgens kijken we samen naar passende oplossingen om de gaten te dichten en risico’s op binnendringen te minimaliseren.

IT-Security Review

Veel organisaties weten niet of hun beveiligingsmaatregelen effectief zijn. Met onze IT-Security Review brengen we de huidige digitale beveiliging, op zowel organisatorisch als technisch niveau, in kaart. De resultaten worden via een persoonlijke briefing toegelicht en je ontvangt een rapport met heldere aanbevelingen.

Security Awareness

Menselijk handelen is van grote invloed op de digitale veiligheid van je organisatie. Door medewerkers te trainen in het veiliger en bewuster omgaan met hun digitale activiteiten, kan een datalek of ransomware-uitbraak worden voorkomen.

Met een breed aanbod van klassikale trainingen, workshops en e-learning tillen we het veiligheidsbewustzijn in jouw organisatie naar een hoger niveau.

OSINT

We zien dat medewerkers dagelijks wel iets van bedrijfsinformatie posten op social media. In de loop der jaren biedt dit online een uitgebreid kijkje in jouw bedrijfskeuken en daar maken hackers graag misbruik van.

Het verzamelen van deze informatie wordt Open Source Intelligence (OSINT) genoemd. Wij checken of er misbruik kan worden gemaakt van de digitale sporen van jouw organisatie.

Meer weten?

Joost van Wijk helpt je graag verder. Je kunt hem bereiken op: joost+website@mydigitals.nl