Rapid7 InsightVM

Ontdek kwetsbaarheden en risico's op de systemen en applicaties van je organisatie.

Bekijk de online demonstratie

InsightVM

De Vulnerability Manager InsightVM geeft een actueel overzicht van de kwetsbaarheden van de IT omgeving en adviseert hoe je deze kunt oplossen. Het snel of liever geautomatiseerd reageren op deze kwetsbaarheden is van groot belang om te voorkomen dat cybercriminelen er misbruik van gaan maken. In het onderstaande filmpje leer je in 2 minuten hoe je dit met InsightVM kunt doen.

Live Dashboards

InsightVM Live Dashboards zijn net zo live als je IT-omgeving. Je kunt eenvoudig aangepaste kaarten en volledige dashboards maken voor je collega's, van systeembeheerders tot CISO's, en de juiste informatie opvragen om de voortgang van je informatiebeveiligingsbeleid bij te houden.

Geef prioriteit aan kwetsbaarheden

Op CVSS gebaseerde risicoscores leiden tot duizenden "kritieke" kwetsbaarheden. Alleen in de praktijk heeft geen enkel bedrijf daar de tijd voor. De Real Risk Score van InsightVM maakt dit overzichtelijk door een bruikbare schaal te gebruiken van 1-1000, gebaseerd op de waarschijnlijkheid dat een aanvaller deze kwetsbaarheid daadwerkelijk misbruikt.

Remediation Projects

Met Remediation Projects kunnen beveiligingsteams hersteltaken direct toewijzen en volgen, waardoor continu inzicht wordt geboden in hoe goed problemen in het algemeen worden opgelost. InsightVM kan ook rechtstreeks integreren met ticketing systemen zodat het kwetsbaarhedenbeheer beter aansluit op de huidige manier van werken.

Controleer je Cloud en Virtuele infrastructuur

InsightVM integreert met cloudservices zoals AWS en Azure en virtuele infrastructuur zoals VMware om te controleren of omgeving veilig is geconfigureerd en dat je geen nieuwe apparaten mist die hier online komen. Zo heb je volledig inzicht in risico's in je fysieke, virtuele en cloudomgeving.

Attack Surface Monitoring

Naarmate je organisatie groeit en de infrastructuur complexer wordt, wordt het een grotere uitdaging om inzicht te houden in uw veranderende aanvalsoppervlak.​

InsightVM integreert rechtstreeks met Project Sonar, een onderzoeksproject van Rapid7 dat regelmatig het openbare internet scant om inzicht te krijgen in de wereldwijde blootstelling aan veelvoorkomende kwetsbaarheden.

​Meer informatie over Project Sonar is te vinden op de website van Rapid7​:

PROJECT SONAR