Breng zelf je kwetsbaarheden in kaart voordat een hacker het doet

InsightVM geeft direct inzicht in alle kwetsbaarheden en risico's van je IT omgeving én adviseert hoe je dit kunt herstellen

Online demo inplannen

"De kracht van het platform ligt niet alleen in het detecteren van kwetsbaarheden, maar ook de handige tools waarmee bedrijven hun kwetsbaarheden effectief kunnen prioriteren en mitigeren"

Co Ploegaert - CTO MyDigitals

vulnerability management in 4 stappen

Asset discovery

Asset discovery

Detecteer alle endpoints, onbekende devices en netwerkapparaten.

Vulnerability scanning

Vulnerability scanning

Spot kwetsbaarheden in OS, software, onveilige configuratie en zwakke wachtwoorden.

Vulnerability assessment

Vulnerability assessment

Automatisch inzicht van actuele dreigingen en risico's met de hoogste prioriteit.

Herstel

Herstel

Krijg advies over effectieve herstelacties zoals een patch die meerdere kwetsbaarheden oplost.

Versterk je IT Team

Kwetsbaarheden oplossen is meer dan alleen ontdekken en patchen; het gaat om doordachte prioritering en optimaal inzetten van IT-middelen.

InsightVM is een absolute aanwinst voor elke IT-afdeling. Met functies zoals projecten, doelen, SLA's en geavanceerde filters geeft InsightVM teams de cruciale tools om kwetsbaarheden op een doelgerichte en effectieve manier te identificeren, beheren en tegengaan.

MyDigitals helpt je met het grondig begrijpen van deze tools en ze perfect af te stemmen op de behoefte van jouw organisatie.

Blog InsightVM Remediation Projects, Goals & SLA

Wat onze klanten zeggen

A few years ago when we didn't have Rapid7 on board, we were quantifying our vulnerabilities in a different way. Now, we're able to report more quickly and really remediate faster. It allows us to get the data into the hands of the people that need it. (https://www.rapid7.com/customers/rackspace)

Christina Galligan
Director of Cybersecurity Operations

Samen met MyDigitals leveren we naar volle tevredenheid InsightVM en andere producten van Rapid7 aan diverse organisaties in de publieke sector.

Protinus IT
Commercieel Directeur

We hoeven niet eens te wachten tot een scan is voltooid voordat we kunnen beginnen met patchen. We kunnen dit meteen doen en zien dan meteen onze risicoscore dalen. Dit is zeer motiverend voor ons team.

Neil Johnson
Security Officer

Live demo InsightVM

Wil je InsightVM in het echt meemaken? Meld je dan vrijblijvend aan voor een live demo met een van onze security specialisten.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan InsightVM ook systemen scannen waar geen agent op staat?

Ja, Rapid7's InsightVM kan ook systemen scannen waar geen agent op staat. De scanner van InsightVM kan actieve systemen op je netwerk detecteren en deze systemen scannen op kwetsbaarheden, zelfs als er geen specifieke agent op het doelsysteem is geïnstalleerd. Dit wordt vaak een "agentless" scan genoemd.

Als ik InsightVM gebruik, hoe is mijn informatie in de cloud beveiligd?

Rapid7's Insight Platform bedient al bijna drie jaar klanten en heeft inmiddels duizenden klanten die logboeken, gebruikersgedrag, bedrog, kwetsbaarheden en meer analyseren. Onze strenge en gecertificeerde beveiligingsprocessen, samen met die van onze gecertificeerde cloudpartner, Amazon AWS, stellen ons in staat om aanzienlijke beveiligingscontroles en risicogaranties te bieden. Voor meer informatie, gegevens en technische whitepapers, bezoek rapid7.com/trust.

Is er een minimale afname?

Bij veel traditionele resellers bestaat er een minimale afnamevereiste. Echter, MyDigitals, als Managed Service Provider van Rapid7, kan producten zoals InsightVM en vele anderen leveren, zelfs in kleinere hoeveelheden, en dit tegen competitieve prijzen. Onze flexibele aanpak maakt ons tot een aantrekkelijke partner voor bedrijven van alle groottes die op zoek zijn naar doeltreffende en betaalbare beveiligingsoplossingen.

Bieden jullie InsightVM ook als Managed Service?

Bij MyDigitals leveren we InsightVM als Managed Service voor een divers klantenbestand. Onze Managed Services bestaan uit diverse opties zoals technisch beheer, functioneel beheer en onze 24/7 Managed Detection and Response service. Voor meer details over hoe deze diensten jouw bedrijf kunnen ondersteunen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Contact

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contact
Wil je meer leren over InsightVM? Plan een online demonstratie met ons in. Vrijblijvend natuurlijk!

Online demonstratie InsightVM