Wachtwoorden veilig, snel en gemakkelijk beheren

Waarborg de veiligheid van je team zonder in te leveren op snelheid en gebruiksgemak met 1Password

Probeer het zelf

Vertrouwd door 100.000+ bedrijven wereldwijd

Samen met MyDigitals leveren wij naar volle tevredenheid 1Password aan zowel grote commerciele bedrijven als de Nederlandse Overheid.

Protinus
Commercieel Directeur Software

De interface van 1Password voelt intuïtief genoeg voor elke gebruiker om zelf uit te vogelen hoe ze ermee kunnen werken.

Witt Cunningham
Senior Manager Security Engineering

Als we kijken naar onze IT tech stack, heeft 1Password een impact die op gelijke voet staat met onze identity management en MDM (Mobile Device Management) systemen.

Joao Fernandes
IT Systems Engineer

Beveilig je bedrijf, bescherm je medewerkers

Implementatie

Implementatie

Van het importeren van data tot het kiezen van accountbeheerders en meer. MyDigitals helpt je met het implementeren van 1Password in jouw organisatie.

Onboarding

Onboarding

MyDigitals biedt continue ondersteuning en helpt je bij het instellen en onboarden van je teamleden naar 1Password.

Support

Support

MyDigitals staat 24/7 klaar voor vragen, extra training of andere doorlopende behoeften met betrekking tot 1Password

Vereenvoudig wachtwoordbeheer

Vanaf één centrale plek krijg je een uitgebreid overzicht van je beveiligingsstatus, beheer je moeiteloos je team, genereer je rapporten en houd je zelfs bij wie er onderweg is.

Zie, begrijp, handel

Houd de gezondheid van je wachtwoorden, potentiële inbreuken en het gebruik van je team in de gaten via een uniform Insights-dashboard, en kom in actie wanneer dat nodig is.

Verhoog de productiviteit

Gebruik autofill, veilig logins delen, two-factor codes, beveiligingsvragen, en veel meer - zodat de veilige keuze altijd de gemakkelijke keuze is.

Security is geen feature. Het is de basis.

Secure by design

Secure by design

Unieke dual-key encryptie, een vertrouwd SSO-model of passkeys (binnenkort beschikbaar) bieden compromisloze bescherming.

Private by default

Private by default

Er kan niet worden gezien wat er in 1Password wordt opgeslagen, dus het kan niet worden gebruikt, gedeeld of verkocht.

Geverifieerd door experts

Geverifieerd door experts

Regelmatige audits door derden en de grootste bug bounty in de industrie helpen 1Password om proactief te handelen op bedreigingen voordat deze invloed kunnen hebben op de gebruiker.

Compliance

Genereer gemakkelijk uitgebreide rapporten, en integreer naadloos met tools zoals een SIEM om aangepaste waarschuwingen en gedetailleerde logs te creëren.

Data encrypted, zowel in 'rest' als in 'transit'

Data encrypted, zowel in 'rest' als in 'transit'

Audit logs

Audit logs

Aanpasbaar toegangsbeleid

Aanpasbaar toegangsbeleid

SOC2 Type 2 compliant

SOC2 Type 2 compliant

GDPR, CCPA compliant

GDPR, CCPA compliant

Account herstel

Account herstel

Beschikbare suites

Afhankelijk van de gewenste functionaliteit en de grootte van je bedrijf, kies je tussen 1Password Teams of 1Password Business. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is een zakelijke password manager?

Zwakke en hergebruikte wachtwoorden zijn een belangrijke oorzaak van datalekken. Password managers zoals 1Password verminderen het risico op beveiligingsincidenten door het voor je medewerkers eenvoudig te maken om sterke wachtwoorden te genereren, op te slaan, en automatisch in te vullen. 1Password Business klanten kunnen ook beveiligingsbeleid en aangepaste regels opstellen, inlogpogingen monitoren, en rapporten genereren - naast vele andere geavanceerde functies.

Hoe verhoogt 1Password mijn bedijfsveiligheid?

De meest voorkomende oorzaak van cybersecurity-incidenten, inclusief datalekken, zijn zwakke of hergebruikte wachtwoorden. Een password manager zoals 1Password helpt je hele team sterke, unieke wachtwoorden te creëren en te gebruiken voor elke account - zonder ze allemaal te hoeven onthouden.

Bovendien kunnen 1Password-accountbeheerders de beveiligingsstatus van het hele bedrijf in de gaten houden vanaf een enkel, uniform dashboard - en stappen ondernemen om eventuele kwetsbaarheden aan te pakken met actionable insights.

Hoe draagt 1Password bij aan verhoogde productiviteit?

Uit onderzoek van 1Password blijkt dat maar liefst 91% van de medewerkers de risico's van het hergebruiken van wachtwoorden begrijpt. Echter, ondanks deze kennis kiest 66% ervoor om dit toch te doen. Dankzij de autofill-functie van 1Password is het invoeren van gegevens nu nog eenvoudiger dan het handmatig typen hiervan. Dit maakt dat de veiligste keuze nu ook de gemakkelijkste is.

Daarnaast levert het gebruik van 1Password ook een aanzienlijke tijdsbesparing op bij processen zoals het resetten van wachtwoorden. Verbeter je bedrijfsproductiviteit vandaag nog met de slimme password manager van 1Password.

Helpt 1Password bij het tegengaan van shadow IT?

In de zoektocht naar productiviteit schrijven werknemers zich regelmatig in voor diensten waarvan de IT-afdeling niet op de hoogte is (shadow IT). 1Password helpt ervoor te zorgen dat, wanneer ze dit doen, ze sterke, unieke wachtwoorden gebruiken - en dat IT- en beveiligingsteams meer zicht hebben op die accounts dan anders.

Kan 1Password de workflows van ontwikkelaars beveiligen?

1Password Developer Tools beschermt gedurende de gehele softwareontwikkelingscyclus. Met 1Password 8 kunnen ontwikkelaars eenvoudig SSH-sleutels genereren en opslaan, Git-commits ondertekenen, of Shell Plugins gebruiken om derde-partij CLIs te authenticeren met biometrische gegevens.

Is 1Password ooit gehackt?

1Password is nooit gehackt, maar zelfs als er een inbreuk zou plaatsvinden, zou je data veilig zijn. De beveiligingsarchitectuur van 1Password ontworpen met deze mogelijkheid in gedachten. Leer meer over waarom je data altijd veilig zal zijn, zelfs in het onwaarschijnlijke geval van een inbreuk.

Ben je benieuwd hoe 1Password jou kan helpen?

We laten je graag in een online demo zien wat de mogelijkheden zijn. Ook bieden we de mogelijkheid om zelf te testen.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een demo of testperiode.

Ik wil graag een demo of testen met 1Password Business

Laat ons weten hoe we je kunnen bereiken

Contact

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contact
Probeer 1 Password nu

Ik wil graag testen