Over ons

Ons team van beveiligingsexperts staat te popelen om je te helpen jouw informatiebeveiliging tiptop in orde te krijgen. Aangezien cybercriminelen zich niet aan kantoortijden houden, staan we 24/7 voor je klaar.

Wie we zijn

In 2019 hebben wij, Joram van Til en Co Ploegaert, MyDigitals opgericht. Samen hebben we al meer dan 25 jaar ervaring in cybersecurity. Het team van MyDigitals bestaat uit enthousiaste securityspecialisten met een grote passie voor het oplossen van (complexe) beveiligingsvraagstukken.

We zijn gek op het compleet maken van de digitale beveiligingspuzzel voor elk bedrijf. Samenwerken zit in ons DNA: niet alleen met onze collega’s en partners, maar ook met onze klanten. We helpen je om grip te krijgen en te houden op de digitale beveiliging van je bedrijf, waarbij je zelf aan de knoppen zit en wij je ondersteunen waar nodig.

Onze missie

We geloven er heilig in dat technologie ons verder brengt dan ooit en dat iedere organisatie op een veilige manier moet kunnen profiteren van de nieuwste technologie. Daarom helpen we je om verantwoord gebruik te maken van jouw digitale middelen en alle mogelijkheden ervan te benutten. Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn hierbij onze uitgangspunten. We bepalen samen met jou je wensen en behoeften, vinden de juiste oplossing en zorgen dat waardevolle bedrijfsinformatie op het juiste en passende niveau is beveiligd.

Ons team

Co Ploegaert

CTO

Joram van Til

CEO

Joost van Wijk

Sales en Marketing Manager

Kevin Anic

Security Support Engineer

Kasper de Waard

Security Researcher / Pentester

Vincent Mosk

Security Researcher / Pentester

Gabi Barrientos de Reus

Security en Automation Engineer

Frank Raa

Network Security Consultant

Onze filosofie

Samen met onze klanten brengen we IT Security naar een hoger organisatorisch niveau: Digitale veiligheid met de juiste balans tussen mens, proces en techniek.

Techniek

Onze producten zijn erop gericht bugs te vinden voordat de slechteriken dat doen.

Mens

We helpen en coachen interne teams met het signaleren van beveiligingsproblemen.

Proces

We optimaliseren processen zodat voortvarend gereageerd kan worden op nieuwe digitale dreigingen.

Wat onze klanten zeggen

"Wij ervaren MyDigitals als een ondernemende partner met een persoonlijke aanpak. Door hun technische kennis van McAfee en Fortinet zijn we samen in staat om de beveiliging van onze klanten onder controle te houden."

Wouter Scholten

Directeur CERTU bij CERTU

"Het kennisniveau en de persoonlijke aanpak van MyDigitals was voor onze beheerders al snel van toegevoegde waarde."

Paul van der Tholen

ICT Manager bij Continental Bakeries

MyDigitals heeft ons naar volle tevredenheid geholpen om onze anti-virussystemen op orde te krijgen.

Anoniem

IT Manager bij Groot ziekenhuis in Nederland

Onze partners

Alle partners