ICT Dienstverleners

Wij zijn graag jouw professionele securitypartner, zodat we samen de digitale kroonjuwelen van je klanten aantoonbaar kunnen beschermen. Terwijl je er ook nog eens aan verdient!

Jouw professionele securitypartner

Je werkt ontzettend hard om ervoor te zorgen dat je klanten zorgeloos en veilig gebruik kunnen maken van je ICT-oplossingen. Dat is best een klus, want klanten stellen hoge eisen, digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en daarnaast moet de informatiebeveiliging op orde zijn. Dat laatste is een vak apart, want hoe breng je de digitale beveiliging van je klanten naar een hoger niveau als je de expertise niet in huis hebt?

Wij zijn graag jouw professionele securitypartner, zodat we samen de digitale kroonjuwelen van je klanten aantoonbaar kunnen beschermen. Terwijl je er ook nog eens aan verdient!

IT-Security voor jouw klanten ‘in control’

Je levert kwalitatieve ICT-oplossingen en digitale beveiliging is daar zeker een onderdeel van. Maar waar begin je? De basis heb je gereed: een goede virusscanner en firewall. Toch is het lastig om aantoonbaar veilig te zijn en bescherming te bieden tegen slimme malware en hackers.

Wij helpen je om die digitale bedreigingen buiten de deur te houden, zodat jij je klanten optimaal én veilig kunt verzorgen met jouw ICT-dienstverlening.

 

Flexibele ondersteuning

MyDigitals biedt je flexibele ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging:

  • We maken het mogelijk om voor jouw klanten het securityproces van begin tot eind op orde te krijgen, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
  • We helpen je om zélf die toegevoegde waarde te leveren aan (potentiële) klanten op het gebied van digitale beveiliging.

Dat doen we op basis van persoonlijke support en tegen zeer concurrerende tarieven. We werken met flexibele maandlicenties zonder dat je gelijk een jaar aan ons ‘vastzit’. Bovendien levert onze samenwerking interessante terugkerende marges op voor jou.

Samenwerken aan digitale beveiliging

We kijken samen met jou naar de beste security-oplossing voor jouw klanten. Wil je het (technische) beveiligingsproces aan ons overlaten of juist advies op maat hoe je IT-security goed wegzet bij je klanten? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij jou als ICT-dienstverlener kunnen bieden?

Plan een vrijblijvende afspraak in en maak kennis met onze beveiligingsexperts.