← Terug naar het overzicht

McAfee en FireEye gaan samen door als Trellix

Op 19 januari 2022 hebben McAfee en FireEye aangekondigd om samen verder te gaan onder de naam Trellix.

We vinden het leuk om deel uit te mogen maken van de transformatie van McAfee naar Trellix en zullen de tools blijven leveren die onze klanten zullen helpen hun beveiliging op orde te houden en beschermd te zijn tegen de dynamische cyber-bedreigingen.

Trellix belangrijke rol in de missie om de ontwikkeling van samenwerkende beveiligingsproducten te versnellen en de integratie van deze producten in complexe klantomgevingen te vereenvoudigen. Hierdoor kunnen wij onze klanten betere waarde en meer bescherming bieden tegen het groeiende bedreigingslandschap. Door deze samenwerking komen MyDigitals en Trellix tegemoet aan de toenemende behoefte van de industrie om de responstijden van security events te verkorten en gecompromitteerde systemen gemakkelijker te herstellen, wat leidt tot een vereenvoudigde Threat Defense Lifecycle.

Trellix is ​​gericht op het leveren van een XDR-ecosysteem dat gebruikmaakt van het geïntegreerde portfolio van FireEye en McAfee Enterprise. De nieuwe branding en merkbelofte van het bedrijf zijn het bouwen van veerkrachtige en zelfverzekerde organisaties door middel van living security – beveiligingstechnologie die leert en zich aanpast om omgevingen te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingsactoren.

Het doel is om een ​​frisse benadering te bieden om ervoor te zorgen dat alle organisaties beveiliging in hun DNA hebben ingebouwd, met geavanceerde detectie, respons en remediation. Deze transformatie omarmt het ongelooflijke portfolio en talent van McAfee Enterprise en FireEye en zet Trellix op weg om de toekomst van cyberbeveiliging te bepalen.

We kijken uit naar nog grotere technologische vooruitgang door de samenvoeging van McAfee en FireEye.

Trellix heeft ons ervan verzekerd dat huidige producten van McAfee en FireEye gewoon blijven werken en dat er geen actie nodig is vanuit de beheerder of eindgebruiker. We verwachten dat de logo’s in nieuwe softwareversies vervangen zullen worden door Trellix logo’s.

Meer weten?

Joost van Wijk helpt je graag verder. Je kunt hem bereiken op: joost+website@mydigitals.nl

Contact

Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contact
Volgend artikel

Log4j Kwetsbaarheid